Sunday, February 17, 2013

ARUAN TASIK, MERAH, JENAHAK DAN PECAH PERIUK


Salam untuk semua....hari ini saya baru balik ke darat setelah berada di laut 3 hari 2 malam berada di Selat Melaka. Buat apa di Selat Melaka?.... eham eham...tentulah memancing. Biasanya saya naik bot nelayan tapi kali ini saya naik bot memancing. Lengkap dengan tandas dan tempat tidur. Saya tak sabar nak upload gambar... cerita pasal trip ni saya cerita kemudian.... sabar dan jangan marahhhh

9 comments:

  1. Tak sabar nak tahu apa itu bot memancing....
    Ruapnay ada bot emmancing yek..mesti besar kan

    ReplyDelete
  2. wah best... lama tak gi mancing kat port best camni.. bro nanti cite port mana, taruk sekali no pon tekong.. gt gan cupak ada tak kat port tuh.. lama tak layan ikan tuh..

    ReplyDelete
  3. wah bestnye memancing dapat ikan besar.sy mancing dapat anak kerapu pn dah melompat inikan ikan besar.mungkin pengsan kot.hihi

    ReplyDelete
  4. wah...ini ketegori pemancing tegar nie..hehehe..mesti puas baru balik dari memancing..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. wow! teringat zaman ikut arwah ayah pergi mancing dulu... huhu :)

    ReplyDelete
  6. Aduhh, tak sabar tunggu entry. Jangan lupa sharekan sekali harga pakejnya yer.. Kalau bot memancing, ada toilet, saya sanggup jer kot.

    ReplyDelete